Wortel kaneel havermout

Portie: 1 persoon – Tijd 10 minuten

Ingrediënten

  • 1 wortel
  • 50g havermout
  • 130g sojamelk
  • 1tl ahornsiroop
  • 1el rozijnen
  • ½ tl kaneel
  • 1tl pindakaas
  • 1tl pompoen pitten

Zo maak je het

  1. Rasp de wortel en voeg deze in een steelpannetje samen met 1el water en de kaneel. Zet op een middelhoog vuur.
  2. Wanneer de wortel zacht is geworden voeg je de melk, gevolgd door de havermout toe. Zet het vuur lager en roer goed door.
  3. Voeg vervolgens de rozijnen en ahornsiroop met eventueel wat extra kaneel toe. Blijf goed roeren tot je de gewenste dikte krijgt.
  4. Giet de havermout in een kommetje uit en voeg de pindakaas en pompoenpitten toe. 
  5. Geniet ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s